Vrei să devii chelner profesionist cu diplomă?

 • Gratuit
 • Published date: 02/05/2017
  • CHISINAU, Moldova

Îți dorești un job unde vei putea interacționa cu diverse persoane? Vei avea un salariu motivant și un orar de muncă așa cum ți-l vei organiza tu?
Munca de chelner este foarte solicitată și bine răsplătită datorită numeroaselor localuri din țară, în special a chelnerilor profesioniști.
Centrul Spre Succes te invită la cursul de chelner, unde timp de 3 luni vei însuși o meserie nouă și vei deveni la sigur un profesionist.


Calea ta Spre Succes începe cu noi!
Te așteptăm cu drag la cursuri!
Date de contact:
Telefon: 060 129 129
Website: http://succes.md/
E-mail: [email protected]
Adresa: Mun. Chișinău, str. Tudor Strișcă, 10

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

  Postezi.md iti ofera posbilitatea de a adauga anunturi gratuite. Anunturile gratuite pot fii adaugate pentru orice oras. Pe Postezi.md vei gasi anunturi gratuite din toata tara incluzand orasele mari precum Chisinau, dar nu numai. Poti gasi anunturi despre locuri de munca, masini noi si second hand, electronice, imobiliare si multe altele. Pentru cele mai bune oferte cauta acum pe Postezi.md. Daca ai un anunt deasemeni il poti publica gratuit chiar fara a avea nevoie de unu cont.

  Vrei anunturi gratuite pentru Romania? Nici o problema, click aici