Ajutorul financiar pentru oricine poate rambursa

 • 20000.00 Dollar US$
 • Published date: 10/12/2017
  • Cahul, Cahul , Cahul , Moldova

Buna ziua, dragi parteneri,

Ce mai faci?
Aveți probleme financiare?

Eu iau acest mesaj prin anunțarea tuturor celor care are în vedere visele în acest an, mai mult grija pentru tine, eu sunt un partener financiar, care oferă împrumuturi variind de la 5.000 de euro la 800.000 de euro pentru orice persoană serioasă și onestă se poate alătura în condițiile noastre

Pentru a face creditul accesibil tuturor, ne-am angajat să luăm în considerare o rată a dobânzii între 3%.

Dacă aveți nevoie de bani din alte motive, nu ezitați să mă contactați. Sunt disponibil pentru a-mi satisface clienții în maximum 48 de ore de la primirea formularului de candidatură. Dacă sunteți interesat, contactați-mă pentru mai multe informații.
Adresa de e-mail: [email protected]

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

  Postezi.md iti ofera posbilitatea de a adauga anunturi gratuite. Anunturile gratuite pot fii adaugate pentru orice oras. Pe Postezi.md vei gasi anunturi gratuite din toata tara incluzand orasele mari precum Chisinau, dar nu numai. Poti gasi anunturi despre locuri de munca, masini noi si second hand, electronice, imobiliare si multe altele. Pentru cele mai bune oferte cauta acum pe Postezi.md. Daca ai un anunt deasemeni il poti publica gratuit chiar fara a avea nevoie de unu cont.

  Vrei anunturi gratuite pentru Romania? Nici o problema, click aici